PREVOZ POKOJNIKA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

Prevoz pokojnika iz inostranstva na teritoriju Bosne i Hercegovine

Organizujemo prijevoz pokojnika na teritoriju Bosne i Hercegovine (Republika Srpska i Federacija BiH). Prevoz vrše iskusni pogrebnici sa profesionalnim pristupom. Možete se pouzdati da će kompletan prevoz proteći u najboljem redu, brzo i dostojanstveno, baš onako kako pokojnik i zaslužuje.

Sve što je potrebno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji na koju je potrebno prevesti tijelo preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe. Kompletnu obimnu dokumentaciju potrebnu za prevoz pokojnika, sve dozvole, potvrde, sprovodnice i dr. prikupljamo samostalno, potreban će nam biti samo važeći pasoš pokojnika. Uradićemo sve što je u našoj moći da porodicu oslobodimo svih obaveza.

Možete se u potpunosti osloniti na nas. Nismo imali bilo kakve pritužbe i zamjerke na organizaciju i prevoz pokojnika, kako na teritoriji Bosne I Hercegovine, tako i u inostranstvu. Naprotiv, kvalitetna usluga i razumne cijene nas uvijek preporučuju za posao.

Međunarodni prevoz pokojnika

Vršimo kompletnu organizaciju i prijevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu (Republiku Srpsku i Federaciju BiH). Posjedujemo ogromno iskustvo u međunarodnom prevozu pokojnika. Organizovali smo prijevoz pokojnika iz skoro svih zemalja Evrope. Garantujemo najkraći mogući rok za preuzimanje tijela preminulih, ekspresno rešavanje administrativnih obaveza, te miran i pouzdan prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu. Čitav proces prevoza najčešće traje ne duže od dva radna dana.

Imamo dobre kontakte sa administrativnim organima, na graničnim prelazima i ambasadama u inostranstvu, tako da se sređjivanje papira za međunarodni prevoz pokojnika odvija bez čekanja, neuporedivo kraće nego da bilo ko drugi sve pribavlja. Svu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno!

Dokumentaciju uglavnom pribavljamo samostalno, trebaće nam samo važeći pasoš pokojnika. Ipak, svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo porodica ili ovlasćena osoba može da izvadi. Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji, u sledećih 15 minuta će vas nazvati direktor naše firme koji će detaljno objasniti sve uslove prevoza.

Učinićemo sve da sve obaveze preuzmemo na sebe tako da porodicu oslobodimo briga i obaveza u njihovim teškim trenucima.