POGREBNA OPREMA

U ponudi imamo širok asortiman pogrebne opreme i sve što je potrebno za opremanje pokojnika i sahranu. Naša firma se ozbiljno bavi pružanjem pogrebnih usluga, posebnu pažnju smo posvetili sastavljanju dobre ponude pogrebne opreme. Kompletnu pogrebnu opremu sačinjavaju drveni sanduk, krst sa slovima, garnitura u sklopu koje su dušek, jastuk, pokrov za telo pokojnika. Postoji specijalno vozilo za prevoz posmrtnih ostataka čime se omogućava dostojanstven ispraćaj pokojnika.Pogrebna oprema Laktaši – Milinković M.G. d.o.o

Pogrebni sanduci

Pogrebna oprema Laktaši – pogrebni sanduci su nešto o čemu se prvo razmišlja kada je sahrana u pitajnu. Kakav pogrebni sanduk treba odabrati i koja je cena pogrebnih sanduka?

Kada odabirate pogrebni sanduk za sahranu obratite pažnju na kvalitet i cjene pogrebnih sanduka koji se nude kod nas na tržištu. Pogrebno preduzeće Milinković se upravo ističe između ostalih pogrebnih preduzeća u Banja Luci kvalitetom pogrebnih sanduka kao i povoljnim cjenama pogrebnih sanduka koje nudimo našim klijentima.

Sanduci i ostala pogrebna oprema, pogledajte i izaberite model koji vam odgovara za sahranu pokojnika. Sve vrste pogrebnih sanduka i ostale pogrebne opreme.

Garniture i nadgrobna obelježja

  • pogrebna-oprema-laktasi

Pogrebni krstovi se koriste da obilježe grob pokojnika sve do trenutka dok se ne odlučite za izradu nadgrobnog spomenika. Pogrebno preduzeće Milinković u svojoj ponudi ima veliki broj pogrebnih obelježja, pogrebnih krstova. Pogrebna obielježja postavljaju se na grob privremeno dok ne budete u prilici da sagradite pogrebni spomenik.

Pogrebni krstovi se proizvode u više modela i boja. Cena pogrebnih krstova varira u zavisnosti od toga od kakvog su drveta napravljeni. Pogrebni krstovi se izrađuju najčešće od bukve, bagrema i hrasta. Prilikom izrade pogrebnog krsta možete izabrati slova različitog kvaliteta što utiče na krajnje cjene pogrebnih krstova.

Suze i vjenci

Pogrebna oprema Laktaši – Pogrebno preduzeće Milinković obezbeđuje za Vas vjence, suze, bukete i drugo prigodno cvijeće za sahrane i nadgrobna obeležja. Pogrebne usluge u Laktašima nudi veliki broj pogrebnih preduzeća ali mi se ističemo sa višegodišnjim iskustvom. Zato budite sigurni da će naše pogrebno preduzeće obezbediti svo potrebno pogrebno cvijeće, vjence, suze i druge cvijetne aranžmane tako da na pravi način obeleži sahranu pokojnika.

Aranžmani za sahranu se izrađuju po želji porodice uz veliki izbor uvek svežeg cvijeća. Vjenci i suze se izrađuju u više modela i oblika po veoma pristupačnim i povoljnim cjenama. Cjena pogrebnog vjenca ili suze varira u zavisnosti od onoga što budete željeli, a mi smo tu da za vas izaberemo najpovoljniji cvijetni aranžman. Naše osoblje pomoćiće vam da odaberete prikladan cvijetni aranžman u skladu sa vašim potrebama, a pored povoljne cjene, nudimo vam bogato uktrašene cvijetne aranžmane.

Svo pogrebno cvijeće, bukete, vjence ili suze koje ste naručili kod nas, mi ćemo doneti u kapelu u momentu kada se i pokojnik unosi.